BESTILL

Kalender 2019

Neste års kalender er kommet fra trykkeriet. 

Du kan bestille ved å registrer informasjonen din nedenfor eller du kan bestille på SMS til 452 07 635 eller epost til erlend@hjem.as
Registrer din bestilling. 
Etter bestilling vil Erlend kontakte deg for ønsket betalingsmåte.
Velg ønsket forside? (Bare forsiden som er anderledes)
Forside 1
Forside 1
press to zoom
Forside 2
Forside 2
press to zoom
Antall kalendere
Leveringsalternativer

Takk for din bestilling. Erlend vil kontakte deg for nærmere informasjon!

Om Kalenderen

Mitt første forsøk var en pinlig affære. Det var ikke de lange bena, de innbydende blikkene, den nakne huden, de smale stripene med kjønnshår,  eller runde brystene som gjorde meg usikker, det var disse sysakene jeg ikke kunne håndtere. 

Jeg hadde store planer og gode hensikter. Jeg ville kle på og dekke til, fylle tomme flater med et snev av intelligens. Kombinere mennenes drømmeverden med håndarbeid og tekstil, noe jeg den gang trodde var en anstendig og ufarlig kvinnesyssel. 

Jeg har behandlet de som objekter, med forsiktighet og respekt for å unngå å rive det skjøre, billige, glansede papiret. Jeg har brodert, langsomt, forsiktig og tålmodig,

 

Jeg har laget blomster på faste bryster, sydd igjen veldreide rumper og i den grad det finnes kjønnsorganer er de ikke i bevegelse men sydd bom fast.  Jeg har laget kjoler, telt ruter og kopiert bestemors roser og tenkt at gode ideer fortjener godt håndverk. 

Jeg har lært. Ting er best når de får være seg selv. Noen få velplasserte sting kan være vel så frekt som en hel kjole. 


Jeg lager broderi på papir. Det holder det.

Hilsen Erlend Helling-Larsen